jueves, 29 de octubre de 2009

FEM ELS PANELLETS!!! //¡¡¡HACEMOS LOS PANELLETS!!!

FEM, FEM, FEM,
FEM ELS PANELLETS.
FEM, FEM, FEM,
FEM ELS PANELLETS.
AMETLLES I FRUITES,
PINYONS I NOUS.
AMA LA PANXA VUIDA
SEMBLEN MÉS BONS!
FEM, FEM, FEM,
FEM ELS PANELLETS
Els Esparriots hem fet els Panellets que menjarem a la festa de la astanyada de divendres!! Mireu què bé els fem!! Quines ganes de menjar-los que tenim!!!
Los Esparriots hemos hecho los Panelles que comeremos en la fiesta de la Castañada del viernes!! Mirad què bien los hacemos!! Qué ganas de comérnoslos que tenemos!!!

ACTIVITATS EN LES ANGUILES !!! // ACTIVIDADES EN LAS ANGUILAS !!!....

Les Anguiles gaudeixen experimentant amb materials de diferents mides i formes.

Altres díes lluiten amb els obstacles fins que els superen, una altra forma de divertir-se és mossegant les joguines i s'ho passen molt bè.

Aixó és el que fan .....l'Axel, l'Aaron i la Leia !!!!!!
Las Anguiles disfrutan experimentando con diferentes materiales y formas.

Otros dias luchan con los obstáculos hasta que consiguen superarlos, otra forma de divertirse es mordiendo los juguetes y se lo pasan muy bien.

Esto es lo que hacen....Axel, Aarón y Leia !!!!!

DECOREM PINYES!!! // ¡¡¡DECORAMOS PIÑAS!!!

Els Esparriots hem estat decorant pinyes de la tardor que ens han anat portant els Menuts!!!
Hem ficat purpurina a una bossa i hem encolat les pinyes. Cada Esparriot ha pogut agafar una pinya i ficar-la a la bossa. Un cop a dins hem mogut molt i molt la bossa i... màgia!! Han quedat totes brillants!!!

Los Esparriots hemos estado decorando las piñas de otoño que nos han hido trayendo los Menuts!!!
Hemos metido purpurina en una bolsa y hemos encolado las piñas. Cada Esparriot ha podido coger una piña y meterla en la bolsa. Una vez dentro hemos movido mucho, mucho la bolsa y... magia!! Han quedado todas brillantes!!!



miércoles, 28 de octubre de 2009

FEM PANELLETS!! // HACEMOS PANELLETS!!








Hola papis!! Avui els Gegants Jacme i els Gegants Mariona hem fet panellets!! Primer hem manipulat tots els ingredients..i desprès ens hem ficat mans a l' obra!!! Ooohh!! ens han quedat moltt macos, encara que molt poquets perque era molt difícil això de fer..i no poder menjar, ehh!!!
Hola papis!! Hoy los gegants Jacme y los Gegants Mariona hemos hecho panellets!! Primero hemos manipulado todos los ingredientes...y después nos hemos puesto manos a la obra!! Oooohh!! Nos han quedado muy bonitos, aunque muy poquitos porque era muy dificil esto de hacer...y no poder comer, ehhh!!!

martes, 27 de octubre de 2009

ELS GEGANTS JACME PINTEM! // LOS GEGANTS JACME PINTAMOS!








Avui els Gegants Jacme hem pintat un paisatge referent a la Tardor, es tractava de buscar on estaven dibuixades les castanyes i els bolets i els Gegants ho han trobat molt ràpidament!!FELICITATS GEGANTS!!


Hoy los Gegants Jacme hemos pintado un paisaje referente al Otoño. Se trataba de buscar donde estaban dibujadas las castañas y las setas y los Gegants lo han encontrado muy ràpidamente!! FELICIDADES GEGANTS!!

lunes, 26 de octubre de 2009

LA PANERA DE LA TARDOR... // LA CESTA DEL OTOÑO...

Avui els Esparriots hem estat jugant amb elements característics de la tardor, com ara pinyes, fulles seques... Hem pugut rocar-les, olorar-les... i jugar moltíssim!!!
Hoy los Esparriots hemos estado jugando con elementos característicos del Otoño, como piñas, hojas secas... Hemos podido tocarlas, olerlas... y jugar muchísimo!!!

PER MOLTS ANYS JANA!!//MUCHAS FELICIDADES JANA!!











Avui els Gegants Mariona hem fet l'aniversari de la Jana!! Per molts anys menuda, 2 anyets!! Ho hem celebrat amb una super festa, on hem menjat un pastís boníssim i hem ballat mollltt!!!! Que bé!!! Per molts anyssssss!!

Hoy los Gegants Mariona hemos celebrado el cumpleaños de Jana!! Muchas felicidades menuda, 2 añitos!! Lo hemos celebrado con una super fiesta, donde hemos comiodo pastel buenísimo y hemos bailado muchoo!!! Que bien!!! Muchisimas felicidades!!!

viernes, 23 de octubre de 2009

ELS ESPARRIOTS PINTEM AMB CERES DURES!!! // LOS ESPARRIOTS PINTAMOS CON CERAS DURAS!!!

Avui els Esparriots hem estat pintant un dibuix de la pluja de la Tardor amb ceres toves!!! Cadascú podia pintar-lo com més li agradés!! Mireu què bé ho fem i què maco ens està quedant!!!

Hoy los Esparriots hemos estado pintando un dibujo del Otoño con ceras blandas!!!
Cada uno podía pintarlo como más le gustase!! Mirad qué bien lohacemos y qué bonito nos está quedando!!!

jueves, 22 de octubre de 2009

PER MOLTS ANYS SARA!! // MUCHISIMAS FELICIDADES SARA!!


Avui hem celebrat l'aniversari de la Sara, 22 anyets! Ho ha celebrat amb els seus menuts i també amb les seves companyes!! Ha bufat les espelmes i ha obert els regals que li han fet!! Que bée!!
Moltes felicitats!!
Hoy hemos celebrado el cumpleaños de Sara, 22 añitos!! Lo ha celebrado con sus menuts y tambien con sus compañeras!! Ha soplado las velas y ha abierto los regalos que le han hecho!! Que bien!!
Muchisimas felicidades!!

FELICITATS SARA!! // FELICIDADES SARA!!





Hola papis!! Avui els gegants mariona hem fet la festa d'aniversari de la Sara!! Tots hem vingut amb disfresa i estàvem molt, però que molt guapos!!! Hem menjat un pastíss boníssim, ajudat a la Sara a bufar les espelmes i hem ballat moooollt!!! Quin dia més divertit!!
Per molts anys Sara!!

Hola papis!! Hoy los gegants mariona hemos celebrado la fiesta de cumpleaños de Sara!! Todos hemos venido disfrazados y estabamos muy, pero que muy guapos!! Hemos comido un pastel buenísimo, ajudamos a Sara a soplar las velas y hemos bailado mucho!!!! Que dia más divertido!!
Muchísimas felicidades Sara!!

martes, 20 de octubre de 2009

PINTEM AMB PINAÇA//PINTAMOS CON PINAZA
















Hola papis!! Avui els gegants mariona hem pintat amb pintura de color blau i pìnaça! Hem cantat la cançó de Plou i fa sol...i tot just hem començat a pintar una fitxa a la qual hi havia molts cargols i nosaltres amb la pinaça fèiem la pluja! Ens ha quedat molt maco!!
Hola papis!! Hoy los gegants mariona hemos pintado con pintura de color azul y pinaza!! Hemos cantado la canción de Plou i fa sol...y luego comenzamos a pintar una ficha en la que habia muchos caracoles y nosotros con la pinaza haciamos la lluvia!! Nos ha quedado muy bonito!!